Skip to content

SNEL CONTACT OPNEMEN

KIND HOREN AUDICIENS
BREDA CENTRUM

Plan direct en eenvoudig een afspraak online.

Plan een afspraak

Wij staan met een luisterend oor voor u klaar en we bevinden ons in het centrum van Breda.

Heeft u een vraag, wilt u een hoortoestel testen, bent u op zoek naar gehoorbescherming of bent u op zoek naar hooradvies op maat? Uiteraard staan wij altijd voor u klaar in onze mooie winkel in het centrum van Breda. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid en wij zijn prima bereikbaar. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier of  rechtstreeks met onderstaande gegevens.

KIND HOREN Audiciens Breda centrum

Waarom KIND Audiciens Breda?

Tevredenheidsgarantie

Keer op keer worden wij beoordeeld met 5 sterren. Dat kan ook niet anders. Want bij KIND Audiciens Breda gaan we een stapje verder; we gaan door totdat u het gevoel heeft dat u uw gehoor weer terug heeft. Daarom hebben wij een tevredenheidsgarantie.

Onze audiciens zijn experts

Onze KIND audiciens in Breda zijn StAr gecertificeerd en worden voortdurend verder opgeleid. Onze experts adviseren u vriendelijk, vrijblijvend en individueel.

Passie voor goed horen

Bij KIND Audiciens hebben we een passie voor goed horen. Bij ons loopt u de winkel uit met een hoortoestel wat écht aansluit op uw wensen. Daarom verkopen wij ook alleen A-merk hoortoestellen van de marktleiders op het gebied van hoortechnologie.

Rolstoelvriendelijk

Onze centraal gelegen locatie in centrum Breda is ruim opgezet en eenvoudig bereikbaar. Uiteraard is onze prachtige winkel rolstoelvriendelijk ingericht en kunt u direct vanaf de stoep bij ons naar binnen rijden.