Skip to content
Maak kennis met

Oplaadbare
Hoortoestellen

Ontdek de voordelen van oplaadbaar

Oplaadbare Hoortoestellen

Oplaadbare hoortechnologie waar u op kunt vertrouwen. Voldoende acculading voor een hele dag goed horen en snel opgeladen om weer aan de slag te gaan.

We leven in een steeds actievere en complexe wereld. Daarom zijn er nu klantvriendelijke oplaadbare hoortoestellen verkrijgbaar. Vergeet het verwisselen van de batterijen en laad de batterijen van uw hoortoestellen elke nacht volledig op. 

Nu hoeft u nauwelijks aan het hoortoestel te denken. Een oplaadbare hoortoestel kunt u eenvoudigweg oppakken en meenemen, om optimaal van het leven te kunnen genieten.

Ontdek het gemak van oplaadbare hoortoestellen en plan snel en eenvoudig een online afspraak voor meer informatie of een demo in ons filiaal in Breda.

Oplaadbare-Hoortoestellen-Starkey-KIND-Audiciens-Breda

Oplaadbaar voor iedereen

oplaadbare-hoortoestellen-starkey

Alles-in-één oplader

De duurzame oplaadbare hoortoestellen van Starkey zijn klein en gebruiksvriendelijk. Krachtige accu's zorgen voor de hele dag hoorondersteuning. Biedt extra opladen zonder stopcontact. Verkrijgbaar voor oplaadbare Livio Edge AI, Livio AI, Livio en Muse iQ RIC hoortoestellen.

Oplaadbare hoortoestellen in oplader van Starkey - In het oor model

Op maat gemaakt opladen

Maak kennis met het eerste persoonlijke, oplaadbare hoortoestel ter wereld. De nieuwe oplader is geschikt voor alle hoortoestellen met persoonlijke pasvorm en levert na volledig opladen tot 24 uur stroom. Verkrijgbaar voor oplaadbare Livio Edge AI, Livio AI en Livio hoortoestellen.

mini-turbo-charger

Mini Turbo Charger

De pocket-size lithium-ion oplader biedt extra gebruiksgemak. Uw hoortoestellen zijn binnen 1,5 uur volledig opgeladen. Een volledig opgeladen Mini Turbo Charger kan vier keer een paar hoortoestellen opladen zonder netstroom. Voor gebruik met oplaadbare Livio Edge AI, Livio AI, Livio en Muse iQ hoortoestellen.

Elk oplaadbare hoortoestel wordt opgeleverd met de juiste oplader. Plaats uw hoortoestellen in de oplader om ze op te laden. De LED-indicatoren tonen u aan of het hoortoestel volledig is opgeladen. De hoortoestellen worden automatisch ingeschakeld wanneer ze van de lader worden opgenomen.
Oplaadbare Hoortoestellen

Slim, handig, betrouwbaar.

Welk hoortoestel is oplaadbaar?

De voordelen van oplaadbare hoortoestellen

Ontdek de Starkey familie

Bezoek onze winkel in Breda
Maak direct een Gratis afspraak en
ontdek onze oplaadbare hoortoestellen
Onzichtbaar-in-het-oor-hoortoestel-KIND-Audiciens
Onzichtbaar Horen
Een klein wonder
hoortoestel-telefoon-bluetooth-gehoorapparaat-smartphone-iphone-app-apple
Hoortoestellen Bluetooth
Connect met uw Smartphone
TV-Kijken-accessoires-hoortoestellen-apparaten-bluetooth
Ongestoord TV Kijken
Handige accessoires