Skip to content

Dit zijn

Onze
A-merken

Onze top hooroplossingen op een rijtje

Onze A-merk Hooroplossingen

KIND HOREN gelooft dat innovatieve A-merken écht het verschil maken voor de eindgebruikers. Onderstaand de merken die wij met trots mogen aanbieden binnen de Benelux.

Starkey-gehoorapparaten-hoortoestellen

Starkey Hoortoestellen

Het bedrijf heeft haar bijzondere missie wereldwijd waargemaakt. Het in 1967 opgericht bedrijf is inmiddels de grootste hoortoestel fabrikant in Amerika. Starkey staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, ontwikkeling en distributie van geavanceerde digitale hoorapparaten.

Benieuwd naar de innovatieve hooroplossingen van Starkey? Plan gerust een vrijblijvende afspraak voor een Demo of kom langs voor een gratis gehoortest bij ons filiaal in Breda.

Audifon-hooroplossingen-KIND-Breda

Audifon Hoortoestellen

Audifon ontwikkelt en produceert moderne en krachtige hoortoestellen. Door kwaliteit te leveren in zowel het ontwerp als in de producten kan Audifon garanderen dat u een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding krijgt aangeboden om een optimale eindgebruikers tevredenheid te bereiken.

Benieuwd naar de hoortoestellen en hooroplossingen van Audifon? Plan dan eenvoudig een gratis afspraak voor meer informatie of een demo of kom langs voor een vrijblijvende hoortest bij ons filiaal in Breda.

Sebotek_hooroplossingen

SeboTek Hoortoestellen

SeboTek heeft bij haar productontwikkeling slechts een doel voor ogen: eenvoud en maximaal comfort bieden. Logisch dus dat juist dit merk de markt heeft veranderd met een absoluut revolutionaire vinding: Receiver in Canal technologie. RIC is inmiddels de standaard in de markt geworden.

Ontdek SeboTek bij KIND Audiciens Breda.

Beengeleiding_logo

Beengeleiding Hooroplossingen

Beengeleidingsproducten zijn al vele jaren verkrijgbaar voor mensen met een middenoor problematiek. Moderne digitale beengeleiders in de vorm van brillen, headsets en hoofdbanden worden door audiciens op vrijwel dezelfde wijze geprogrammeerd als hoortoestellen en leveren een uitstekend medisch resultaat.

Onze audiciens in Breda zijn vooraanstaande specialisten op het gebied van Beengeleidingsproducten. Wij informeren u dan ook graag volledig over de mogelijkheden. Plan een gratis gehoortest of vraag ons om meer informatie.

C-ear_logo

C-EAR Hooroplossingen

c-ear is het door KIND ontwikkelde In Ear Sound Systeem dat niet alleen high end technische kwaliteit biedt, maar ook de bijzondere extra van individueel exact voor het oor op maat gemaakte oordopjes. Het product wordt gebaseerd op een afdrukken van het oor en sluit daarmee bijzonder goed aan op de professie van de audicien.

Ontdek de producten van c-ear bij KIND Audiciens Breda. Plan een gratis online afspraak voor meer informatie of kom langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek en/of een gehoortest.

Plan direct een afspraak in met een audicien in Breda

Maak direct een vrijblijvende afspraak om
onze A-merk Hooroplossingen te bekijken in Breda

oplaadbare-hoortoestellen-starkey

Oplaadbare Hoortoestellen

Ontdek de voordelen van oplaadbaar

hoortoestel-telefoon-bluetooth-gehoorapparaat-smartphone-iphone-app-apple

Hoortoestellen Bluetooth

Connect met uw Smartphone

TV-Kijken-accessoires-hoortoestellen-apparaten-bluetooth

Ongestoord TV Kijken

Handige accessoires