Skip to content

onze

Accessoires voor Hoortoestellen
EN Hooroplossingen

Vind de juiste hooroplossing.

hoortoestellen-vergoedingen-verzekeraars-KIND-Audiciens-Breda

Hooraccessoires

Een oplossing voor elke situatie.

Naast hoortoestellen hebben wij ook een breed assortiment accessoires, speciaal ontwikkeld voor het gebruik met hoortoestellen of als hoorhulpmiddel. Dit zijn bijvoorbeeld TV-luisterhulpen, speciale deurbellen of wekkersystemen. Ook als u nog niet toe bent aan een gehoorapparaat, kunnen dit waardevolle apparaten zijn voor uw kwaliteit van leven. En; bepaalde hoorhulpmiddelen worden vergoed door de zorgverzekering. In onze winkel in Breda informeren wij u graag naar alle mogelijkheden.

Plan snel en eenvoudig een online afspraak voor meer informatie

hoortoestellen-vergoedingen-verzekeraars-KIND-Audiciens-Breda
microfoon_accessoires-hoortoestellen-starkey-Breda

Microfoon

Met een microfoon ontvangt u gemakkelijk geluid op van een tal van geluidsbronnen. De remote microphone + van Livio is het eerste hoortoestel dat connectiviteit biedt aan Amazone Alexa.

KIND_HOREN_afstandsbediening_accessoires

Afstandsbediening

Met een afstandsbediening beschikt u over functies voor het instellen van programma’s en volume, dempen van het geluid van uw hoortoestel en in- en uitschakelen van andere functies.

TV-Kijken-accessoires-hoortoestellen-apparaten-bluetooth

TV luisterhulpen

Laat de audio van uw tv of andere elektronische geluidsbron direct naar uw hoortoestellen streamen. Deze functie levert een uitmuntende geluidskwaliteit, is eenvoudig in gebruik en ondersteunt zowel analoge als digitale bronnen.

Hoortoestellen-met-bluetooth-voor-smartphones

Bluetooth streamers

Veel hoortoestellen kunnen door middel van Bluetooth gekoppeld worden aan uw Smartphone. Geluid op uw hoortoestel streamen via bluetooth of het hoortoestel bedienen met een app. De mogelijkheden zijn divers.

Kind-Audiciens-Hoortoestellen-Accessoires-Tafelmicrofoon

Tafelmicrofoon

Zorgt voor comfortabele groepsgesprekken dankzij acht ingebouwde microfoons die de stem van de belangrijkste spreker naar uw hoortoestellen overdragen.

gehoorbescherming-oordoppen-gehoorbescherming-op-maat-KIND-Audiciens-Breda

Gehoorbescherming

Harde geluiden kunnen schadelijk zijn voor het gehoor. KIND Audiciens helpt u graag bij het vinden van passende gehoorbescherming

T los logo hoortoestellen - Ringleiding

Ringleiding

Een ringleiding zorgt ervoor dat u met uw hoortoestel het geluid van sprekers of muziek in een grote zaal goed kunt horen zonder dat u last heeft van storende omgevingsgeluiden. Hierdoor kunt u optimaal genieten.

Logo hoortoestel weksystemen

Wek- en waarschuwings systemen

Vroeg opstaan? Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een trilwekker of flitswekker. KIND Audiciens kan u helpen met het vinden van een wekker dat u helpt.

Accessoires hoortoestellen - Ontdek alle mogelijkheden

Maak direct een Gratis afspraak om
de juiste hooroplossing te vinden