Hoortoestel Dokters van Morgen

Starkey Hoortoestellen uitgebreid behandeld.

Bekende Nederlanders Kim Feenstra en Michael Graste vertellen 
‘Bij Dokters van Morgen’ over Starkey Livio® AI hoortoestellen.

De zesde en laatste uitzending van het AVROTROS programma Dokters van Morgen? Deze had wel een heel mooie afsluiter hè? Wat een mooie hoofdrol speelde Livio® AI, het eerste interactieve gehoortoestel van de Amerikaanse hoortoestelfabrikant Starkey in het programma van Antoinette Hertsenberg. Wat werd het een goed gesprek toen de nieuwsgierige journaliste en presentatrice model en actrice Kim Feenstra en fotograaf Michael Graste liet vertellen over hun belevenissen mét, maar vooral ook dankzij Livio® AI.

hoortoestel-dokters-van-morgen

Hoortoestellen Starkey als eerste op Nederlandse Televisie

In de uitzending van dokters van morgen speelt het interactieve hoortoestel een belangrijke rol. Het feit dat dit product ook als stappenteller of als vertaler kan worden ingezet, wordt door de redactie als dermate innovatief beschouwd, dat het een felbegeerde plek krijgt in het goed bekeken programma. Sterker nog: dit is de allereerste keer dat een hoortoestel zo prominent op nationale televisie wordt besproken. De Starkey Livio generatie wordt nu ook wel “het hoortoestel of gehoorapparaat uit Dokters van Morgen” genoemd.

Ervaringen en Bevindingen Dokters van Morgen

Het slimme gehoortoestel dat kort wordt geïntroduceerd en qua functionaliteit wordt besproken in de uitzending van Dokters van Morgen, zal u wellicht bekend voorkomen. De kans is groot dat u als gewaardeerde relatie al eens door ons bent voorgelicht over een dergelijk slim apparaat. Tijdens de uitzending hoort u twee ‘bekende Nederlanders’ vertellen over hun ervaringen met zo’n type hoortoestel. Antoinette Hertsenberg praat in de uitzending onder andere met Kim Feenstra en Michael Graste over hun belevenissen mét, maar vooral ook dankzíj een gehoortoestel dat beschikt over Artificial Intelligence.

Kim Feenstra

De 34 jarige slechthorende Nederlandse actrice, fotomodel en fotografe Kim Feenstra kampt al bijna haar hele leven met gehoorbeperking. In haar vroege jeugd was Kim betrokken bij een zwaar auto-ongeluk waar zij gehoorschade aan heeft overgehouden. Kim Feenstra draagt dus al vanaf die tijd hoortoestellen en weet als geen ander aan welke eisen een modern apparaat moet voldoen om er een drukke lifestyle op na te kunnen houden. Hertsenberg vraagt voor het programma integer maar indringend naar de ervaringen van Kim met een interactieve variant.

Michael Graste

De Amsterdamse fashion fotograaf Michael Graste beschouwt fotografie als kunstvorm die verder gaat dan alleen die momentopname. Voor zijn kunst maakt hij daarom gebruik van al zijn zintuigen. Dus ook zijn gehoor. Alleen; Michael is al vanaf zijn jeugd slechthorend. Best lastig dus als je voor reportages gebruik moet maken van beeld en geluid. In de uitzending van dinsdag aanstaande vertelt hij openhartig over zijn bevindingen.

Heeft u ‘m gemist?

Geen nood. De uitzending met het “hoortoestel uit Dokters van Morgen” is nog terug te zien via de NPO Start app of via de website AVROTROS, bekijk de volledige aflvering hier. Uiteraard is het programma digitaal terug te kijken op diverse online kanalen zoals die van TVBlik en Uitzending Gemist.

Thrive-app-Starkey-LivioAI-Hooroplossingen

Ervaar het hoortoestel uit dokters van morgen!

We kunnen ons voorstellen dat u naar aanleiding van de uitzending nieuwsgierig bent geworden naar de Livio® AI . Wellicht heeft u zelfs al vragen of wilt u een demonstratie. Kom dan langs in onze winkel. Onze audicien staat voor u klaar. Er zijn ook Livio Hoortoestellen die uw verzekeraar vergoed!

U bent van harte welkom om een moment dat het u goed uitkomt, maar u kunt ook alvast een afspraak maken.

Recommended Posts